Hvordan opretter jeg en menu til min WordPress hjemmeside?

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Hvis det er første gang du skal opsætte din WordPress hjemmeside, er det muligt at du skal oprette en menu. Det kan også være at du har et WordPress tema, som understøtter flere menuer, og du derfor skal oprette dem. I denne artikel bliver du klogere på hvordan du gør det.

I WordPress administrerer du dine menuer i kontrolpanelet ved at vælge “Udseende” og “Menuer”.

husk-min-hjemmeside-wordpress menu

Hvis du ikke har nogen menuer endnu, er der i toppen af siden, en hjælpebesked om at du kan oprette en ny menu. Tryk “Opret en ny menu”.

husk-min-hjemmeside-opret ny menu i wordpress

Giv din menu et navn. Det skal gerne være sigende for hvad den skal bruges til og hvor den skal placeres henne, så i det her tilfælde er “min-nye-menu” ikke et særligt godt navn. Beskriv i stedet om det er en hovedmenu, en menu til din footer, eller måske noget helt tredje. Du kan altid ændre navnet og menuen senere.

Tryk “Opret menu”.

husk-min-hjemmeside-navngiv ny menu

Sådan! Din menu er nu oprettet og du kan bruge den i dit videre arbejde med hjemmesiden!

Måske vil du også læse om...

Kom godt online

Hvor starter jeg?

Hvad skal jeg bruge for at få mit firma online?

Hvad koster det?

Få lavet dit eget design til en Wordpress hjemmeside

Standard Wordpress hjemmeside

Wordpress vidensbank og artikler

Hvor starter jeg?

Hvad skal jeg bruge for at få mit firma online?

Hvad koster det?

Hvor starter jeg?

Hvad skal jeg bruge for at få mit firma online?

Hvad koster det?