Hvordan tilpasser jeg et nyt WordPress tema før jeg aktiverer det?

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Hvis du ikke er helt sikker på at det WordPress tema du har fundet er det rigtige, kan du tilpasse det og se hvordan det kommer til at se ud, før du aktiverer det. Det er smart, for så slipper du for at dine besøgende kan se en hjemmeside med et tema som kun er halvfærdigt sat op.

For at skifte til et andet WordPress tema skal du først dine din tema-oversigt i kontrolpanelet under “Udseende”.

husk-min-hjemmeside-tema wordpress kontrolpanel

Når du markerer det nye tema, vælger du “Live-forhåndsvisning”.

husk-min-hjemmeside-tema forhaandsvis nyt tema

Nu kan du tilgå alle de funktioner det nye tema har, og skrue på lige præcis de parametre du vil, uden at man kan se det på din hjemmeside.

husk-min-hjemmeside-tema forhaandsvisning nyt tema

Hvis du er tilfreds med ændringerne kan du vælge at trykke “Aktiver og udgiv”

husk-min-hjemmeside-tema forhaandsvis aktiver

Hvis du ikke vil beholde ændringerne lukker du bare forhåndsvisningen igen ved at trykke på “X”. Alle dine ændringer går tabt, og din hjemmeside fortsætter med at se ud som den har gjort før du begyndte at redigere.

Måske vil du også læse om...

Kom godt online

Hvor starter jeg?

Hvad skal jeg bruge for at få mit firma online?

Hvad koster det?

Få lavet dit eget design til en Wordpress hjemmeside

Standard Wordpress hjemmeside

Wordpress vidensbank og artikler

Hvor starter jeg?

Hvad skal jeg bruge for at få mit firma online?

Hvad koster det?

Hvor starter jeg?

Hvad skal jeg bruge for at få mit firma online?

Hvad koster det?