Mine yndlings-plugins: Elementor

Jeg elsker Elementor. Jeg er med i deres Facebook gruppe, jeg får deres nyhedsbrev og jeg har endda købt deres PRO version, noget jeg ellers aldrig gør. Men Elementor er muligvis et af mine yndlings-plugins i hele verden. I min verden slår den Divi anytime.

Pris: Gratis. Du kan også købe en PRO version som jeg også ELSKER, men du kan komme enormt langt med den gratis version.

Hvad kan det?

Elementor er en visuel sidebygger. Du kan bygge sider, indlæg og meget andet ved hjælp af den.

  • Drag an drop elementer som tekst, video og billeder ind i dine sektioner for at opbygge en side.
  • Skræddersy farver tekststørrelse, afstande osv.
  • Indsæt præ-designede skabeloner og blokke så du lynhurtigt får en fin hjemmeside
  • Se hvordan dit design ser ud på både tablet og mobil.
  • Fortryde og gentage handlinger

…og meget mere.

Seriøst. Giv den lige et prøv.

Hvorfor bruger jeg det?

Hver eneste del af den her hjemmeside er bygget i Elementor, og jeg vil vove at påstå at man kan bygge langt de fleste slags hjemmesider med Elementor. Det er intuitivt, hurtigt og ser fantastisk ud.

Hvis du kender en lille smule til HTML og CSS, så forestil dig en visuel hjemmesidebygger som ikke fucker din kode op. Det føles som at arbejde med HTML og CSS fordi sidebyggerens indstillinger og arbejdsflow er struktureret på samme måde.

Hvis du ikke har arbejdet med HTML og CSS, så frygt ej. Elementor er ret nem at komme ind i og der findes rigtig mange finde video guides (på engelsk) om at bruge det. Jeg har store planer om at lave et Elementor kursus på dansk, simpelthen fordi jeg syntes at alle skulle tage og give Elementor en prøvetur.

…og så har jeg vist været rigeligt begejstret for resten af ugen :p

P.s. Indlægget er min helt egen mening, og er hverken en reklame eller sponsoreret indhold.

Flere
Artikler

Enjoy Amazing Tours Around Paris With A Great Team Of Expert Guides.

Subscribe To Our newsletter