Mine yndlings-plugins: RankMath

Jeg brugte i en del år WordPress pluginnet Yoast fordi – helt ærligt – så var det det eneste ordentlige, gratis SEO plugin på markedet. Men så blev jeg anbefalet at prøve Rankmath, og den har jeg holdt fast i siden.

Pris: Gratis

Hvad kan det?

Rank Math er et søgemaskineoptimeringsplugin til WordPress. Du kan:

  • Pille ved dine vigtigste SEO-indstillinger
  • Kontrollere hvilke sider der kan indekseres
  • Bestemme hvordan du ønsker, at dit websted skal vises i f.eks. Google søgninger med strukturerede data.
  • Forbindes med Google Search Console så du ved hvad folk søger på når du dukker op i deres resultater.
  • Lave en SEO analyse med forslag til hvad du skal ændre på din hjemmeside.
  • Holde øje med 404 fejl
  • Lave redirects
  • Få små tips når du skriver et indlæg som gør at det ser finere ud på Google

…og meget mere.

Og hvis du allerede bruger Yoast? Så kan du bare importere dine Yoast indstillinger ind i Rankmath når du installerer det.

Hvorfor bruger jeg det?

En af grundende til at jeg faldt for Rankmath er at der også er inkluderet funktionalitet som fanger alle de gange folk har ledt forgæves efter en ikke-længere-eksisterende side eller indlæg, OG så kan man gudhjælpemig også sætte redirections op.

Og siden jeg er stor tilhænger af at have så få plugins som muligt (Jo flere plugins = jo langsommere side, i teorien), så er jeg endnu mere begejstret.

Derudover kan jeg bare godt lide kontrolpanelets udseende, det er overskueligt at gå i gang med at SEO optimere fordi det hele er delt op i små bidder, og så er der både er begynder og avanceret niveau.

P.s. Indlægget er min helt egen mening, og er hverken en reklame eller sponsoreret indhold.

Flere
Artikler

Enjoy Amazing Tours Around Paris With A Great Team Of Expert Guides.

Subscribe To Our newsletter