Mine yndlings-plugins: WP-Optimize

Jeg kan ikke huske hvordan jeg faldt over det her plugin. Jeg tror det var da jeg scrollede igennem de mest populære WordPress plugins, og nogle sider henne fandt jeg det her. Nu er det en fast del af alle mine hjemmesider, og kører i baggrunden uden at jeg egentlig tænker over det.

Pris: Gratis. Du kan også købe en PRO version.

Hvad kan det?

Wp-Optimize har fokus på at gøre din WordPress hjemmeside hurtigere ved at fjerne ubrugte data som bare ligger og flyder. Du kan sætte det op til at komprimere billeder når du uploader dem, og at gøre rent automatisk hver X’nde uge/dag/whatever. Så passer det egentlig bare sig selv uden at du skal tænke over det.

  • Rydder op i din database
  • Komprimerer billeder
  • Cache din hjemmeside
  • Fjerne glemt spam, ubrugte gemte kladder og skrald.

…og lidt mere.

Hvorfor bruger jeg det?

Jeg bruger det især til at komprimere mine billeder så de fylder mindre (og dermed gør min side hurtigere at loade), rydde op hver 2. uge, og så bruger jeg det til at finde database indhold som egentlig tilhører gamle plugins som jeg har slettet. For ofte kan du godt komme ud for at der ikke bliver ryddet op efter plugins når du sletter dem.

Jeg har ikke fået cachen til at virke helt perfekt endnu, men når jeg engang får tid til at nørde det, vil jeg sikkert også give det en prøvning.

P.s. Indlægget er min helt egen mening, og er hverken en reklame eller sponsoreret indhold.

Flere
Artikler

Enjoy Amazing Tours Around Paris With A Great Team Of Expert Guides.

Subscribe To Our newsletter