Synlighedseksperimentet #0: Hvordan får jeg flere besøgende til min hjemmeside?

Dette indlæg er første del af en serie af indlæg hvor jeg udforsker hvilke muligheder der er for at få folk til at opdage min hjemmeside og de ting jeg tilbyder.

Såeh.. hvordan tiltrækker man egentlig folk til sin hjemmeside? Hvordan bliver jeg fundet online?

Jeg er så småt på vippen til at ville springe ud som fuldtids-selvstændig. Men for at kunne det, skal jeg bruge nogle kunder som vil købe det jeg tilbyder. Ligesom alle andre selvstændige i hele verden (Overdrivelse kan forekomme, jeg vil ikke garantere at ALLE selvstændige har samme behov som mig).

Så hvad gør man? Jeg har fået nogle skønne kunder gennem word-of-mouth, og det er jeg kæmpe fan af. De er gode kunder, de er rare og har nogle sjove opgaver til mig. Men det er ikke nok til at jeg kan leve af det.

Nu er jeg så heldig at kunne komme ud og være test konsulent når min økonomi har brug for det. Men det kunne være fantastisk at nå et sted hvor det ikke er nødvendigt længere.

Jeg er ikke marketings-nørd. Ikke i nærheden af det. Jeg er teknisk dygtig, hader at sælge, og har en sukkersød drøm om at jeg først og fremmest vil hjælpe folk som ikke har råd til kæmpestore IT løsninger. Så allerede der må jeg nok indrømme at jeg har sat sværhedsgraden op.

Men livet skal heller ikke nødvendigvis leves på easy-mode!

Idéen med den her serie er at finde ud af hvad der egentlig virker og hvad der skal til før folk finder min hjemmeside, og dermed også mine produkter. Den her hjemmeside er ret ny, den får meget få besøgende om dagen (de fleste dage 0), så det er det perfekte udgangspunkt for at begynde at nørde nogle data!

Her er mine strøtanker om hvad jeg kan gøre

(og antagelser om deres effektivitet):

(Klik for at vende kortene)

Bliv fundet via google eller andre søgemaskiner
Gode hjemmesider bliver lettere fundet. Måske. Så er vi ude i noget SEO optimering og at forsøge at gennemskue hvad mit marked søger efter.
Reklamer på Facebook for mine produkter
Virker det overhovedet? Er det ikke bare irriterende?
Reklamer på Google for mine produkter
Her er min teori at det virkelig ikke virker. Hvem kigger på reklamer i deres Google søgning? Jeg blokerer selv så mange reklamer som jeg kan slippe afsted med.
Lav en kampagne med e-mail marketing
Det er et skud værd! Jeg troede egentlig at e-mails var dødt, men det har en af mine kunder bevist at jeg taget grueligt fejl.
Lav en challenge på Facebook
Det lyder til gengæld sjovt. Og der har jeg nogle idéer.
Andre ting? Der er også LinkedIn..
Jeg er ikke en naturlig, frisk SoMe person (Jeg glemmer altid at poste). Så jeg skal lægge en plan hvis jeg skal sælge via sociale medier.

Det er planen! Som med mange af mine planer skal det nok ændre sig en masse gange. Men håbet er at jeg kan få noget synlighed – og at du, som engang i fremtiden finder det her indlæg, kan springe nogle af trinene over.

Flere
Artikler

Enjoy Amazing Tours Around Paris With A Great Team Of Expert Guides.

Subscribe To Our newsletter